25 år på Dyrskue med katte

Gennem 25 år har vi her på Roskilde Dyrskue mødt tusindvis af mennesker der normalt ikke går på katteudstillinger, de har set den fantastiske mangfoldighed der også er blandt katte. Hunde luftes på gader og veje og derfor har de fleste et meget større indblik i hunderacer – racekatte holdes mest inde, enten som stuekatte eller på begrænsede udearealer, derfor er der her mulighed for at se katte, man måske ikke har set før. Der er også mulighed for at få en hyggelig ”kattesnak” med ejerne og vi byder også på den kendte ”Mis-Dyrskue”- konkurrence, hvor vores besøgende stemmer på det bur, de synes har de sødeste eller flotteste katte. Vi forsøger altid at finde passende præmier både til den besøgende vinder og kattene.

Der vil være både killinger og voksne katte, men ikke helt små killinger. Vi i Udvalget er alle medlemmer af Danmarks største katteforbund, Felis Danica, og vores udstillingsregler siger at katte under 4 måneder af helbredsmæssige grunde ikke må udstilles. Til gengæld vil der være katte med megen pels eller lidt pels, kort, lang eller midt i mellem – ja kom selv og se !

Igen i år vil vi være i et stort hvidt telt, det står i ”Smådyrsafdelingen” der ligger til højre når man er gennem hovedindgangen på Darupvej. Vi glæder os til at se jer – I er så velkomne !

Men husk det for desværre ser det dog ud til, at det i år bliver sidste gang vi får mulighed for denne fremvisning.   Vi har mødt megen hjælpsomhed fra Dyrskueledelsen, men vi er, som mange andre, blevet ældre, og det kniber noget med at få andre til at overtage. Det er både et stort arbejde og naturligvis ikke gratis, at stable en fremvisning på benene. Derfor: KOM INDENFOR og hils på kattene og os !

Dyrskueudvalget